Seuraavat säännöt ovat voimassa kaikissa ilmaisraha-, ilmaispeli- ja/tai muissa bonuskampanjoissa, ellei muuta tietoa ole annettu kampanjan yhteydessä. Kampanjan säännöt saattavat olla luettavissa eri paikassa, kuin mistä asiakas kampanjan löytää. On asiakkaan vastuulla ottaa selvää, ja olla tietoinen, Kirsikan kampanja- ja bonussäännöistä, sekä yleisistä säännöistä ja ehdoista. Seuraavat säännöt ja ehdot tulee täyttyä, jotta asiakas olisi oikeutettu bonuksiin ja niiden voitonmaksuihin. Säännöt ja ehdot saattavat erota toisistaan, jolloin kampanjasivuilla, tai markkinointimateriaalissa, olevat säännöt ovat ensisijaisesti voimassa ko. kampanjassa.

Ilmaispelikampanjoiden säännöt

Voimassa: 12.01.2013
Päivitetty: 24.04.2017 (10:00 UTC+2)

Nämä säännöt täydentävät Kirsikan yleisiä kampanjasivujen ja markkinointiviestien bonussääntöjä, yleisiä bonussääntöjä sekä yleisiä sääntöjä ja ehtoja. Mikäli säännöissä ilmenee ristiriitaa, kampanjasivuilla, tai kampanjamateriaalissa, olevat säännöt ovat ensisijaisia.

Yleiset ilmaispelisäännöt

 1. Ilmaispelit / ilmaispyöräytykset / ilmaiskierrokset ovat bonusmuotoja, joissa pelaajalla on yhdessä tai useammassa pelissä pelikierroksia, ja, joissa pelaajan tilillä olevat varat eivät pelatessa vähene. Ilmaispelikampanjoihin eivät kuulu sellaiset ilmaispelit, joissa voi voittaa yhdellä tai useammalla pelin sisällä maksetulla kierroksella.
 2. Ilmaispelikampanjat ovat lunastettavissa niin NetEnt- kuin Play'n GO:n kolikkopeleihin. Ilmaispelit voivat olla pelattavissa myös pelien mobiiliversioissa (touch-versiossa), mikäli näin ilmoitetaan kampanjan yhteydessä. Ilmaispelitarjoukset saattavat olla pelattavissa vain yhteen tai useampaan peliin, joka ilmoitetaan kampanjan yhteydessä.
 3. Kampanjan voimassaoloaika tarkoittaa kampanjan alkamis- ja päättymisajankohdan välistä aikaa, jolloin ilmaispelitarjouksen voi lunastaa.
 4. Et voi osallistua useampaan ilmaispelikampanjaan yhdellä talletuksella. Mikäli sinulla on valittavana useampi tarjous, olet itse vastuussa siitä, että lunastat haluamasi tarjouksen ensimmäisenä.
 5. Et voi osallistua yhteen ilmaispelikampanjaan kahdella tai useammalla yhteenlasketulla talletuksella. Bonus aktivoituu vain mikäli yhden talletuksen minimisumma on sama tai ylittää bonuksen talletusvaatimuksen.
 6. Mikäli haluat käyttää ilmaispelitarjouksen talletuksesi yhteydessä, jätä valitsematta '400€ + 140 ilmaispeli'-tarjouksen bonuskoodit (ENSI1, ENSI2 tai ENSI3) talletusta tehdessäsi kiinnittämällä "Ei kiitos" -valinta talletussivun bonuskoodikohdassa.

Ilmaispelien kierrätysehdot ja lunastaminen

 1. Ilmaispelien lunastamisella tarkoitetaan, että olet osallistunut kampanjan peliin ja saanut näin ollen viestin, jossa ilmoitetaan kampanjaan liittyvien ilmaispelien olevan nyt tililläsi.
 2. Ilmaispelien lunastuksen jälkeen sinulla on kaksikymmentäneljä (24) tuntia aikaa pelata pelit. Mikäli lunastat ilmaispelit, mutta et pelaa näitä ennen aikarajan päättymistä, kampanja on hylätty. Voit vielä tämän jälkeenkin pelata ilmaispelit, mutta bonusraha ei päivity tilillesi.
 3. Ilmaispelien bonuksen määrä on ilmaispeleillä voitettujen varojen yhteenlaskettu euro-määrä. Esim.: pelasit 10 ilmaispeliä, ja voitit ilmaiskierroksillasi 5€. Bonuksesi määrä on tällöin 5€.
 4. Mikäli pelitilillä on sekä bonusrahaa että oikeaa rahaa, vähenee oikea raha pelatessa ensimmäisenä.
 5. Ilmaispelien kierrätysvaatimus tarkoittaa ilmaispelien voittojen yhteenlaskettua määrää kierrätyskertoimella kerrottuna (voitot x kerroin = kierrätysvaatimus). Kierrätysvaatimuksien kerroin on neljäkymmentäviisi (45), ellei kampanjan yhteydessä toisin ilmoiteta. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee panostaa bonuksen määrä 45 kertaa ennen kuin voit tehdä noston. Kierrätysvaatimukseen lasketaan sekä voitetut että hävityt panostukset.

  Esim.: voitat kymmenellä ilmaispelillä 5€. Kierrätysvaatimus on tällöin; 5 x 45 = 225€.
 6. Aikaa ilmaispelien lunastamiseen on kaksikymmentäneljä (24) tuntia talletuksesta, ellei kampanjan yhteydessä toisin mainita. Ilmaispelien lunastaminen tarkoittaa talletuksen jälkeen ko. peliin menemistä, ja ilmaispelien pelaamisen aloittamista.
 7. Ilmaispelien voittojen kierrätysaika on kaksikymmentäneljä (24) tuntia ilmaispelien lunastamisesta, ellei kampanjan yhteydessä toisin mainita. Kierrätysajan umpeutumisen jälkeen mahdolliset tilillä olevat bonusvarat häviävät tililtä ilman erillistä ilmoitusta.
 8. Ilmaispeleillä voitetut bonusrahat eivät ole osa saldoa, ennen kuin kierrätysehdot ovat täyttyneet. Voitetut bonusrahat näkyvät ainoastaan pelien sisällä olevassa saldossa ehtojen täyttymiseen saakka.

Pelien vaikutus kierrätysehtojen täyttämiseen ja panostaminen

 1. Mikäli kampanjan yhteydessä ilmoitetaan maksimipanos, ilmoitetun rajan ylittävät panostukset eivät täytä kierrätysehtoja. Raja on viisi euroa (5 €), ellei kampanjan yhteydessä toisin ilmoiteta.
 2. NetEntin, Play N'GOn ja Microgamingin kolikkopeleissä pelatut pelit lasketaan sataprosenttisesti (100%) mukaan kierrätysehtoihin seuraavia pelejä lukuun ottamatta; Blood Suckers, Blood Suckers –touch, Dead or Alive, Dead or Alive touch, Kings of Chicago, Jackpot 6000 ja Jackpot 6000 –touch, joiden pelikierroksista lasketaan vain viisikymmentä prosenttia (50%). Seuraavissa peleissä ei voi kierrättää ilmaispelibonuksia; Big Bang, Robin hood, Wish Master, Eggomatic, Devils Delight, Lucky Angler, Tower Quest, Gemix, Gunslinger, Pearls of India, Rage to Riches, Eye of the Kraken, Tomb Raider Secret of the Sword, Stardust, Cool Buck ja Castle Builder II, pöytäpelit, videopokeripelit sekä live tai muut pelit.

Ilmaispelien hylkääminen ja korvaaminen

 1. Ilmaispelit, ilmaispelien voitot sekä ilmaispelien voitoilla voitetut varat vähennetään tilillä olevasta saldosta automaattisesti mikäli bonuksesi hylätään. Bonuksesi voidaan hylätä mikäli et ehdi täyttämään kierrätysehtoja ajoissa, tai mikäli rikot muita sääntöjä.
 2. Kaikki kesken aktiivisen bonuksen, tai kierrättämisen tehdyt kotiutukset ja/tai kotiutusyritykset mitätöivät ilmaispelien voitot, ja mahdolliset noutamatta jääneet ilmaispelit.
 3. Mikäli et jostain syystä saa ilmaispelejä tallettaessasi, lisäämme nämä jälkikäteen ainoastaan siinä tapauksessa, että et ole tehnyt kotiutusta ja olet pelannut vähintään yhden (1) oikean rahan kierroksen ko. pelissä ennen kampanjan lunastuksen päättymistä.

Ilmaispelien väärinkäyttö

 1. Ilmaispelien lunastaminen ja näiden voittojen käyttäminen mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin kierrätysehtojen mukaisissa peleissä pelaamiseen voidaan katsoa väärinkäytöksi. Väärinkäytöstapauksissa voidaan pelaajaa pyytää kierrättämään bonuksen sijaan talletus tai talletus sekä bonus kierrätysehtojen mukaisesti.
 2. Asiakkaan tulee pelata talletuksen määrä vähintään kahdeksan (8) kertaa kierrätysvaatimusten ehtojen mukaisesti, mikäli hyväksyy ja pelaa ilmaispelit ja nämä pelattuaan tekee kotiutuksen hylätäkseen mahdolliset voitetut bonusrahat.

Yleiset bonussäännöt

Voimassa: 12.01.2013
Viimeksi päivitetty: 13.12.2016 (10:00 UTC+2)

 1. Ollaksesi oikeutettu bonuksiin, kaikkien henkilötietojen on oltava päivitettyjä ja täsmällisiä ennen kampanjaan osallistumistasi. Mikäli pelitilin tiedoissa havaitaan puutteita tai virheitä, Kirsikka pidättää oikeuden perua bonukset ja kampanjamaksut, jotka on jo mahdollisesti maksettu pelitilille.
 2. Bonukset ovat lunastettavissa vain yhden IP-osoitteen, talouden, henkilön, puhelinnumeron, tietokoneen tai sähköpostin ensimmäiselle aktiiviselle tilille, ellei toisin ilmoiteta kampanjan yhteydessä. Bonukset ovat henkilökohtaisia, eikä niitä tule lähettää muiden käytettäviksi, ellei kampanjan yhteydessä toisin ilmoiteta.
 3. Kaikki yleiset säännöt ja ehdot täyttävät pelaajat voivat osallistua bonuskampanjoihin ja tarjouksiin, ellei toisin ilmoiteta.
 4. Kaikkia bonustarjousta koskevia sääntöjä on noudatettava. Sääntötietoa voidaan välittää verkkosivuilla, myynninedistämissähköposteilla, tai muulla tapaa.
 5. Bonus on tavallisesti aktivoitava syöttämällä bonuskoodi siihen tarkoitettuun kohtaan. Pelaajat jotka eivät ole aktivoineet koodia oikein, eivät ole oikeutettuja bonuksiin. Mikäli bonuksien lunastus vaatii bonuskoodin, se tulee täyttää talletusta tehtäessä "Bonuskoodi"-ruutuun. On asiakkaan vastuulla, että bonuskoodi on oikein täytettynä sille varatussa ruudussa. Ainoastaan tällä tapaa voi olla oikeutettu ko. bonukseen.
 6. Pelaajat, jotka ovat oikeutettuja bonukseen hyväksyvät, että bonuksen hyvitykseen liittyen saattaa olla ehtoja, jotka on täytettävä ennen noston suorittamista. Yleensä bonukset edellyttävät pelivaatimuksien täyttämistä ennen bonuksen vapautumista. Tällöin sinun tulee kerätä vaadittava määrä bonuspisteitä (BP), tai kierrättää bonuksesi summa vaadittavan määrän, ollaksesi oikeutettu sen ulosmaksuun.
 7. Kaikissa täysin veloituksettomissa bonuksissa on viisikymmenkertainen (50x) kierrätysvaatimus, ellei kampanjan yhteydessä muutoin ole ilmoitettu. Tämä tarkoittaa bonuksen määrän 50x panostamista ennen nostomahdollisuutta Kierrätysvaatimukseen lasketaan sekä voitetut että hävityt panostukset. Esim. 5€ bonus lasketaan seuraavasti: 5*50 = 250€
 8. Bonuspisteiden ja bonuksien keräämiseen tai kierrättämiseen saattaa olla aikaraja, jonka aikana bonuspisteet tulee kerätä tai kierrättää, jotta ne lasketaan kampanjaan liittyviksi.
 9. Kun bonus on aktivoitu, pelaaja voi alkaa keräämään bonuspisteitä. Bonuspisteillä ei ole nimellisarvoa, mutta niitä hyvitetään bonusta vastaan.
 10. Pelaaja palkitaan bonuspisteillä yhdestä tai kaikista seuraavista pelitoiminnoista: kasinon pelitarjonnasta tai urheiluvedonlyönnistä. Joitakin bonuspisteitä myönnetään joissakin tapauksissa vain tietyissä, erityisissä, peleissä näissä kategorioissa.

  - Yksi (1) bonuspiste myönnetään jokaista 5€ Black Jack -panostusta kohti.
  - Yksi (1) bonuspiste myönnetään jokaista 1€ muuta pöytäpelipanostusta kohti.
  - Yksi (1) bonuspiste myönnetään jokaista 0,5€ kolikkopelipanostusta kohti.
 11. Kaikki käyttämättömään ilmaisrahaan (talletusvaatimuksista riippumatonta) ja riskittömiin vetoihin (bonus, jossa ulosmaksuun löytyy nostorajoituksia) liittyvät bonukset tullaan mitätöimään 30 päivän kuluttua rekisteröitymisestä.
 12. Kaiki käyttämättömään ilmaisrahaan (talletusvaatimuksista riippumatonta) ja riskittömiin vetoihin (bonus jossa ulosmaksuun löytyy nostorajoituksia) liittyvät bonukset tullaan mitätöimään, ellei vaadittavat nostorajoitukset ole täyttyneet 90 päivän kuluessa, riippumatta siitä onko nosto siirtynyt käsiteltäväksi tai ei.
 13. Jos pelaaja häviää bonuksen, ja tekee talletuksen, ilman siihen liitettyä bonuskoodia, hän ei enää ole oikeutettu alkuperäiseen bonukseen.
 14. Kirsikka pidättää oikeuden sulkea pelitilin, jonka epäillään liittyvän bonusten väärinkäyttöön, ja takavarikoida varoja tällaisilta pelitileiltä.
 15. Kirsikka pidättää oikeuden perua tai poistaa kampanjat sekä muuttaa osallistumisehtoja milloin tahansa riippumatta siitä, mitä aiemmissa ehdoissa tiedotettiin.
 16. Kampanjan tiedot on saatettu kääntää englanninkielisestä alkuperäisversiosta. Mikäli kampanjateksteissä ilmenee ristiriitoja, alkuperäinen englanninkielinen versio ratkaisee.
 17. Ilmaispeli- ja ilmaisrahakampanjoissa joissa ei ole talletusvaatimusta, on rajattu sadan euron (100€) maksimivoittoon. Ylimenevä osuus vähennetään kotiutusta tehtäessä.
 18. Pelikampanjat, jotka eivät vaadi tallettamista ovat tällä hetkellä pelattavissa ainoastaan Suomessa.
 19. Vedonlyöntikampanjoiden riskittömän vetojen kampanjoissa on 2500€ maksimivoittoraja. Ylimenevä osuus vähennetään kotiutusta tehdessäsi.
 20. Uudet kampanjat ovat voimassa vanhoille asiakkaille seitsemän päivää, ellei kampanjan yhteydessä muuta ilmoiteta.
 21. Pidätämme oikeudet käyttää asiakkaan henkilötietoja markkinointiimme ilman erillisiä korvauksia.
 22. Niiden ilmaispelikampanjoiden tai ilmaisrahabonuksien kohdalla, joissa ei ole talletusvaatimusta, tarkistamme jokaisen henkilön henkilöllisyyden KYC-prosessin (”Know Your Customer / Tunne asiakkaasi”) kautta, ennen kuin kotiutukset käsitellään. Tällöin asiakkaan tulee lähettää hyvälaatuinen kopio henkilöllisyystodistuksesta (passi / ajokortti [etu- ja kääntöpuoli] / ID-kortti) sekä enintään kolme (3) kuukautta vanha laskukopio (puhelinlasku / sähkölasku tai vastaava), jossa näkyy asiakkaan nimi, pelitiliin liitetty osoite sekä laskun päiväys. Edellä mainitut tulee lähettää sähköpostista, joka on rekisteröity käytössä olevan pelitilin yhteyteen, osoitteeseen dokumentit@kirsikka.com.
 23. Mikäli bonus on jollakin tapaa virheellinen, asiakkaan tulee ilmoittaa tästä Kirsikan asiakaspalveluun mahdollisimman yksityiskohtaisesti seitsemän päivän sisällä tapahtumasta. Mikäli ilmoitusta ei tehdä ehtojen mukaisesti, asiakas luopuu mahdollisen virheen vuoksi menetetyistä varoistaan.
 24. Pidätämme oikeuden sulkea pelaaja pois kampanjasta ja takavarikoida pelitilillä mahdollisesti olevat varat, mikäli pelaajan todetaan rikkoneen kampanjan sääntöjä, bonussääntöjä tai yleisiä sääntöjämme / ehtojamme.
 25. Pidätämme oikeuden sulkea yksittäisiä pelaajia pois kampanjoista, tai sulkea kampanja ennenaikaisesti ilman erillistä selitystä.
 26. Yleiset kampanja- ja bonussäännöt sekä yleiset säännöt / ehdot pätevät kaikkiin kampanjoihin. Mikäli kampanjasivun säännöissä esiintyy ristiriitoja verrattuna muihin sääntöihin ja ehtoihin, kampanjasivun säännöt pätevät ensisijaisesti.
 27. Et voi osallistua ilmaispelikampanjoihin tai muihin NetEntin-kampanjoihin mikäli tilisi on luotu tai asut Maltalla.
 28. Sähköpostitse lähetetyt tarjoukset saattavat olla henkilökohtaisia eikä niitä tule jakaa tai lähettää eteenpäin.
 29. Hyväksyt automaattisesti kampanjan säännöt mikäli osallistut tai lunastat tarjouksen.
 30. Yksi asiakas voi käyttää vain yhden veloituksettoman liittymisbonuksen.
 31. Mikäli yksittäinen talletus aiheuttaa bonuskuluja, tulee asiakkaan pelata talletuksen määrä vähintään kahdeksan (8) kertaa kierrätysvaatimusten ehtojen mukaisesti ennen kuin kotiutus hyväksytään
 32. Asiakas on vastuussa siitä, että yhteystiedot on päivitetty ajan tasalle. Mikäli emme saa yhteyttä asiakkaaseen 30 päivän sisällä kampanjan päätyttyä, pidätämme oikeuden olla maksamatta mahdollista palkintoa.
 33. Ensitalletusbonus on ensimmäisen talletuksen yhteydessä saatu bonus. Voit käyttää vain yhden ensitalletusbonuksen.
 34. Emme ole velvoitettuja korvaamaan sääntörikkomusten takia menetettyjä bonusmaksuja / bonuksia / kampanjamaksuja tai muita mahdollisia palkintoja ja maksuja.

Luo pelitili.
Siirry tallettamaan.

Olemme yrittäneet selventää sääntöjä mahdollisimman paljon vähentääksemme mahdollisia epäselvyyksiä. Mikäli et ymmärrä sääntöjä tai mielestäsi on jotain parannettavaa, olethan ystävällisesti yhteydessä ennen kuin pelaat. Hyväksyt automaattisesti kampanjoiden säännöt pelaamalla pelejä, tekemällä talletuksen tai ottamalla osaa tarjouksiin.