Seuraavat säännöt ovat voimassa kaikissa ovat voimassa kaikissa bonuskampanjoissa, ellei muuta tietoa ole annettu kampanjan yhteydessä. Kampanjan säännöt saattavat olla luettavissa eri paikassa, kuin mistä asiakas kampanjan löytää. On asiakkaan vastuulla ottaa selvää, ja olla tietoinen, Kirsikan kampanja- ja bonussäännöistä, sekä yleisistä säännöistä ja ehdoista. Seuraavat säännöt ja ehdot tulee täyttyä, jotta asiakas olisi oikeutettu bonuksiin ja niiden voitonmaksuihin. Säännöt ja ehdot saattavat erota toisistaan, jolloin kampanjasivuilla, tai markkinointimateriaalissa, olevat säännöt ovat ensisijaisesti voimassa ko. kampanjassa.

Ilmaiskierroskampanjoiden säännöt

Voimassa: 12.01.2013
Päivitetty: 28.05.2018 (10:00 UTC+2)

Nämä säännöt täydentävät Kirsikan yleisiä kampanjasivujen ja markkinointiviestien bonussääntöjä, yleisiä bonussääntöjä, sekä yleisiä sääntöjä ja ehtoja. Mikäli säännöissä ilmenee ristiriitaa, kampanjasivuilla tai kampanjamateriaalissa olevat säännöt ovat ensisijaisia.

Yleiset ilmaiskierrossäännöt

 1. Ilmaiskierroksilla pelattaessa pelaajan tililtä olevat varat eivät vähene.
 2. Kampanjan voimassaoloaika tarkoittaa kampanjan alkamis- ja päättymisajankohdan välistä aikaa, jolloin ilmaiskierrostarjouksen voi lunastaa.
 3. Et voi osallistua useampaan ilmaiskierroskampanjaan yhdellä talletuksella. Mikäli sinulla on valittavana useampi tarjous, olet itse vastuussa siitä, että lunastat haluamasi tarjouksen ensimmäisenä.
 4. Bonus aktivoituu vain mikäli yhden talletuksen minimisumma on sama tai ylittää bonuksen talletusvaatimuksen. Et voi osallistua bonuskampanjaan kahdella tai useammalla yhteenlasketulla talletuksella.
 5. Ensitalletusbonuksen ja mahdolliset muut talletusbonukset saat käyttöösi Talleta-sivulta. Bonusraha ei tule näkyviin saldoon välittömästi talletuksen jälkeen, vaan aktivoituu kun avaat jonkun kolikkopelin talletuksen jälkeen.

Ilmaiskierrosten kierrätysehdot ja lunastaminen

 1. Ilmaiskierrosten lunastamisella tarkoitetaan, että olet osallistunut kampanjan peliin.
 2. Ilmaiskierrosten lunastuksen jälkeen sinulla on kaksikymmentäneljä (24) tuntia aikaa pelata Ilmaiskierrokset. Mikäli lunastat ilmaiskierrokset, mutta et pelaa näitä ennen aikarajan päättymistä, kampanja vanhenee. Voit vielä tämän jälkeenkin pelata ilmaiskierrokset, mutta bonusraha ei päivity tilillesi.
 3. Ilmaiskierroksilla ansaitun bonusrahan määrä on ilmaiskierroksilla voitettujen varojen yhteenlaskettu summa. Esim.: pelasit 10 ilmaiskierrosta, ja voitit ilmaiskierroksilla 5€. Ilmaiskierroksilla ansaittu bonusrahan määrä on tällöin 5€.
 4. Mikäli pelitilillä on sekä bonusrahaa, että oikeaa rahaa, panostat aina oikealla rahalla ensin.
 5. Ilmaiskierrosten kierrätysvaatimus tarkoittaa ilmaiskierrosten voittojen yhteenlaskettua määrää kierrätyskertoimella kerrottuna (voitot x kerroin = kierrätysvaatimus). Kierrätysvaatimuksien kerroin on neljäkymmentäviisi (45), ellei kampanjan yhteydessä toisin ilmoiteta. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee panostaa bonuksen määrä 45 kertaa ennen kuin voit tehdä noston. Kierrätysvaatimukseen lasketaan, sekä voitetut, että hävityt panostukset.
 6. Esim.: voitat kymmenellä ilmaiskierroksella 5€. Kierrätysvaatimus on tällöin; 5 x 45 = 225€.
 7. Aikaa ilmaiskierrosten lunastamiseen on kaksikymmentäneljä (24) tuntia talletuksesta, ellei kampanjan yhteydessä toisin mainita. Ilmaiskierrosten lunastaminen tarkoittaa talletuksen jälkeen ko. peliin menemistä, ja ilmaiskierrosten pelaamisen aloittamista.
 8. Ilmaiskierrosten voittojen kierrätysaika on kaksikymmentäneljä (24) tuntia ilmaiskierrosten lunastamisesta, ellei kampanjan yhteydessä toisin mainita. Kierrätysajan umpeutumisen jälkeen mahdolliset tilillä olevat bonusvarat häviävät tililtä ilman erillistä ilmoitusta.
 9. Ilmaiskierroksien voitot ovat bonusrahaa, joka täytyy kierrättää kierrätysehtojen mukaisesti ennen kuin rahat voidaan nostaa.

Pelien vaikutus kierrätysehtojen täyttämiseen ja panostaminen

 1. Mikäli kampanjan yhteydessä ilmoitetaan maksimipanos, ilmoitetun rajan ylittävät panostukset eivät täytä kierrätysehtoja tai kierrätä bonusta. Raja on viisi euroa (5 €), ellei kampanjan yhteydessä toisin ilmoiteta.
 2. NetEntin, Play N'GOn ja Microgamingin kolikkopeleissä pelatut pelit lasketaan sataprosenttisesti (100%) mukaan kierrätysehtoihin (1 euron panostus vähentää kierrätysvaaatimusta 1 euron verran) seuraavia pelejä lukuun ottamatta; Blood Suckers, Blood Suckers – touch, Dead or Alive, Dead or Alive touch, Kings of Chicago, Jackpot 6000 ja Jackpot 6000 – touch, joiden pelikierroksista lasketaan vain viisikymmentä prosenttia (50%) (1 euron panostus vähentää kierrätysvaaatimusta 0,50 euron verran). Seuraavissa peleissä ei voi kierrättää bonusta; Big Bang, Robin hood, Wish Master, Eggomatic, Devils Delight, Lucky Angler, Tower Quest, Gemix, Gunslinger, Pearls of India, Rage to Riches, Eye of the Kraken, Tomb Raider Secret of the Sword, Stardust, Cool Buck ja Castle Builder II, pöytäpelit, videopokeripelit sekä live tai muut pelit.

Ilmaiskierrosten, sekä bonusrahan hylkääminen ja korvaaminen

 1. Ilmaiskierrosten voitoilla voitetut varat vähennetään tilillä olevasta saldosta automaattisesti mikäli bonuksesi hylätään. Bonuksesi voidaan hylätä mikäli et ehdi täyttämään kierrätysehtoja ajoissa, tai mikäli rikot muita sääntöjä.
 2. Pelaaja voi myös itse perua aktiivisen bonuksen kohdassa Oma tili - Bonus, huomioitavaa on, että samalla katoaa myös bonuksella ansaitut voitot.
 3. Kaikki kesken aktiivisen bonuksen, tai kierrättämisen tehdyt kotiutukset ja/tai kotiutusyritykset mitätöivät ilmaiskierrosten voitot, ja mahdolliset noutamatta jääneet ilmaiskierrokset.
 4. Mikäli et jostain syystä saa ilmaiskierroksia tallettaessa, lisäämme nämä jälkikäteen ainoastaan siinä tapauksessa, että et ole tehnyt kotiutusta ja olet pelannut vähintään yhden (1) oikean rahan kierroksen ko. pelissä ennen kampanjan lunastuksen päättymistä.

Ilmaiskierrosten väärinkäyttö

 1. Ilmaiskierrosten lunastaminen ja näiden voittojen käyttäminen mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin kierrätysehtojen mukaisissa peleissä pelaamiseen voidaan katsoa väärinkäytöksi. Väärinkäytöstapauksissa voidaan pelaajaa pyytää kierrättämään bonuksen sijaan talletus tai talletus sekä bonus kierrätysehtojen mukaisesti.

Yleiset bonussäännöt

Voimassa: 12.01.2013
Viimeksi päivitetty: 13.12.2016 (10:00 UTC+2)

 1. Ollaksesi oikeutettu bonuksiin, kaikkien henkilötietojen on oltava päivitettyjä ja oikeita ennen kampanjaan osallistumistasi. Mikäli pelitilin tiedoissa havaitaan puutteita tai virheitä, Kirsikka pidättää oikeuden perua bonukset ja kampanjamaksut, jotka on jo mahdollisesti maksettu pelitilille.
 2. Bonukset ovat lunastettavissa vain yhden IP-osoitteen, talouden, henkilön, puhelinnumeron, tietokoneen tai sähköpostin ensimmäiselle aktiiviselle tilille, ellei toisin ilmoiteta kampanjan yhteydessä. Bonukset ovat henkilökohtaisia, eikä niitä tule lähettää muiden käytettäviksi, ellei kampanjan yhteydessä toisin ilmoiteta.
 3. Kaikki yleiset säännöt ja ehdot täyttävät pelaajat voivat osallistua bonuskampanjoihin ja tarjouksiin, ellei toisin ilmoiteta.
 4. Kaikkia bonustarjousta koskevia sääntöjä on noudatettava. Sääntötietoa voidaan välittää verkkosivuilla, myynninedistämissähköposteilla, tai muulla tapaa.
 5. Pelaajat, jotka ovat oikeutettuja bonukseen hyväksyvät, että bonuksen hyvitykseen liittyen saattaa olla ehtoja, jotka on täytettävä ennen noston suorittamista. Yleensä bonukset edellyttävät kierrätysvaatimuksen täyttämistä ennen bonuksen vapautumista. Bonuksen kierrätysvaatimus on täytettävä ollaksesi oikeutettu kotiutukseen.
 6. Kaikissa täysin veloituksettomissa bonuksissa on neljäkymmentäviisi kertainen (45x) kierrätysvaatimus, ellei kampanjan yhteydessä muutoin ole ilmoitettu. Tämä tarkoittaa bonuksen määrän 45x panostamista ennen nostomahdollisuutta. Kierrätysvaatimukseen lasketaan sekä voitetut että hävityt panostukset. Esim. 5€ bonuksen kierrätysvaatimus lasketaan seuraavasti: 5€ x 45 = 225€
 7. Kirsikka pidättää oikeuden sulkea pelitilin ja takavarikoida varat pelitililtä, jonka epäillään liittyvän sääntöjen tai bonusten väärinkäyttöön.
 8. Kirsikka pidättää oikeuden perua tai poistaa kampanjat, sekä muuttaa osallistumisehtoja milloin tahansa riippumatta siitä, mitä aiemmissa ehdoissa tiedotettiin.
 9. Kampanjan tiedot on saatettu kääntää englanninkielisestä alkuperäisversiosta. Mikäli kampanjateksteissä ilmenee ristiriitoja, alkuperäinen englanninkielinen versio ratkaisee.
 10. Ilmaiskierros- ja bonusrahakampanjoissa, joissa ei ole talletusvaatimusta, on rajattu sadan euron (100€) maksimivoittoon. Ylimenevä osuus vähennetään kotiutusta tehtäessä.
 11. Pelikampanjat, jotka eivät vaadi tallettamista ovat tällä hetkellä pelattavissa ainoastaan Suomessa.
 12. Pidätämme oikeudet käyttää asiakkaan henkilötietoja markkinointiimme ilman erillisiä korvauksia.
 13. Niiden ilmaiskierroskampanjoiden tai ilmaisrahabonuksien kohdalla, joissa ei ole talletusvaatimusta, tarkistamme jokaisen henkilön henkilöllisyyden KYC-prosessin (”Know Your Customer / Tunne asiakkaasi”) kautta, ennen kuin kotiutukset käsitellään. Tällöin asiakkaan tulee lähettää hyvälaatuinen kopio henkilöllisyystodistuksesta (passi / ajokortti [etu- ja kääntöpuoli] / ID-kortti) sekä enintään kolme (3) kuukautta vanha laskukopio (puhelinlasku / sähkölasku tai vastaava), jossa näkyy asiakkaan nimi, pelitiliin liitetty osoite sekä laskun päiväys. Edellä mainitut tulee lähettää sähköpostista, joka on rekisteröity käytössä olevan pelitilin yhteyteen, osoitteeseen dokumentit@kirsikka.com.
 14. Mikäli bonus on jollakin tapaa virheellinen, asiakkaan tulee ilmoittaa tästä Kirsikan asiakaspalveluun mahdollisimman yksityiskohtaisesti seitsemän päivän sisällä tapahtumasta. Mikäli ilmoitusta ei tehdä ehtojen mukaisesti, asiakas luopuu mahdollisen virheen vuoksi menetetyistä varoistaan.
 15. Pidätämme oikeuden sulkea pelaaja pois kampanjasta ja takavarikoida pelitilillä mahdollisesti olevat varat, mikäli pelaajan todetaan rikkoneen kampanjan sääntöjä, bonussääntöjä tai yleisiä sääntöjämme / ehtojamme.
 16. Pidätämme oikeuden sulkea yksittäisiä pelaajia pois kampanjoista, tai sulkea kampanja ennenaikaisesti ilman erillistä selitystä.
 17. Yleiset kampanja- ja bonussäännöt sekä yleiset säännöt / ehdot pätevät kaikkiin kampanjoihin. Mikäli kampanjasivun säännöissä esiintyy ristiriitoja verrattuna muihin sääntöihin ja ehtoihin, kampanjasivun säännöt pätevät ensisijaisesti.
 18. Et voi osallistua ilmaiskierroskampanjoihin tai muihin NetEntin-kampanjoihin, mikäli tilisi on luotu tai asut Maltalla.
 19. Sähköpostitse lähetetyt tarjoukset ovat aina henkilökohtaisia, eikä niitä tule jakaa tai lähettää eteenpäin.
 20. Hyväksyt automaattisesti kampanjan säännöt, mikäli osallistut tai lunastat tarjouksen.
 21. Asiakas on vastuussa siitä, että yhteystiedot on päivitetty ajan tasalle. Mikäli emme saa yhteyttä asiakkaaseen 30 päivän sisällä kampanjan päätyttyä, pidätämme oikeuden olla maksamatta mahdollista palkintoa.
 22. Ensitalletusbonus on ensimmäisen talletuksen yhteydessä saatu bonus. Voit käyttää vain yhden ensitalletusbonuksen.
 23. Emme ole velvoitettuja korvaamaan sääntörikkomusten takia menetettyjä bonusmaksuja / bonuksia / kampanjamaksuja tai muita mahdollisia palkintoja ja maksuja.

Luo pelitili.
Siirry tallettamaan.

Olemme yrittäneet selventää sääntöjä mahdollisimman paljon vähentääksemme mahdollisia epäselvyyksiä. Mikäli et ymmärrä sääntöjä tai mielestäsi on jotain parannettavaa, olethan ystävällisesti yhteydessä ennen kuin pelaat. Hyväksyt automaattisesti kampanjoiden säännöt pelaamalla pelejä, tekemällä talletuksen tai ottamalla osaa tarjouksiin.