Ennen kuin otat yhteyttä myös Suomen kielellä palvelevaan asiakastukeen, saatat nopeuttaa vastauksen löytymistä kysymykseesi lukemalla alla olevat useimmiten kysytyt kysymykset/vastaukset.
Ota yhteys asiakaspalveluun

Tilitiedot ja kirjautumiseen liittyvät kysymykset

 • Ohje käyttäjätunnuksen palauttamiseen
  Voit saada kahdella tavalla käyttäjätunnuksesi selville:

  1. Ota yhteyttä asiakaspalveluun siitä sähköposti osoitteesta joka on rekisteröity tilisi yhteyteen tiliä luodessasi. Saat samaan sähköpostiin uutiskirjeemme. Ota yhteyttä asiakaspalvelun
  2. Katso uutiskirjeen yläkulmaan kuvan esimerkin mukaan.(Lisävinkki: Mikäli sait tekstiviestin meiltä, niin käyttäjätunnuksesi on luultavasti myös liitettynä tähän.)
 • Ohje salasanan palauttamiseen
  Jos et muista salasanaasi, niin sinun tulee tilata tilillesi uusi salasana “Unohditko salasana”-lomakkeen kautta.

  1. Paina sivun oikeasta yläkulmasta 'KIRJAUDU'-nappia.
  2. Tämän jälkeen paina 'Unohtuiko salasana’-nappia.
  3. Täytä ensimmäiseen 'SÄHKÖPOSTI...'-ruutuun tilille rekisteröityessäsi liitetty sähköpostiosoitteesi eli sama, johon saat uutiskirjeet, sekä 'SYNTYMÄAIKA'-ruutuun syntymäaikasi esim. 1985-12-31, mikäli olet syntynyt 31. joulukuuta 1985. Tämän jälkeen paina 'RESETOI TILISI JA TILAA SÄHKÖPOSTIISI UUSI SALASANA'-nappia.
  4. Olet nyt vastaanottanut sähköpostiisi viestin 'noreply@kirsikka.com'-osoitteesta otsikolla 'Kirsikka palauta salasana', mistä löydät uuden väliaikaisen salasanan.

   Huom! Suosittelemme turvallisuussyistä, että vaihdat salasanasi heti. Voit vaihtaa salasanasi kirjautumalla sisään tilillesi, painamalla sivun oikeasta yläkulmasta 'Oma tili' -pudotusvalikkoa ja valitsemalla 'Salasana'-välilehden. Täällä täytä salasanasi kaksi kertaa ja sähköpostitse lähettämämme salasana kerran, jonka jälkeen talleta muutokset.
 • En saannut sähköpostiini vahvistusviestiä
  Tarkista ystävällisesti roskaposti/spam- kansiot. Mikäli et löydä viestiä täältä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, joka aktivoi tilisi manuaalisesti. Ota yhteyttä asiakaspalvelun.
 • Haluaisin muuttaa tilitietojani
  Jos tilitietosi ovat väärin, suosittelemme korjaamaan nämä. Näin et jää ilman mahdollisia kampanjamaksuja.

  Huom! Tiedot voit tarkistaa kirjautumalla sisään ja menemällä ‘Oma Tili’ pudotusvalikosta ‘Tilitietojani’ -välilehdelle. Mikäli et voi vaihtaa jotain tietoja itse, ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluun. Ota yhteyttä asiakaspalvelun.

 • Tilini on lukossa
  1. Tilisi on mennyt lukkoon, koska olet täyttänyt salasanasi väärin vähintään 5 kertaa. Toimenpide suojaa tiliäsi mahdollisilta hyökkäyksiltä. Tilisi saatta myös olla lukossa koska et ole painanut aktivointiviestissä olevaa aktivointilinkkiä. Voit helposti saada pelitilin auki olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.
  2. Mikäli et muista salasanaasi, voit helposti vaihtaa sen seuraamalla yllä olevia ohjeita salasanan palauttamiseen.

Talletukset

 • Miten talletan rahaa
  Voit turvallisesti ja vaivattomasti tallettaa varoja pelitilillesi kaikilla talletussivuilla esillä olevilla eri talletusmenetelmillä. Katso talletusmenetelmien esittely ja tee talletus menemällä talletussivulle.
 • Talletin, mutta raha ei tullut tililleni
  Harvinaisessa tapauksessa, missä rahat eivät tule perille asti, päivitä ensin sivu. Tarkista tämän jälkeen, että rahat lähtivät tililtä tai kortilta, jota käytit tallettamisessa. Jos tililläsi näkyy siirto, ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme sekä lähetä kuvakaappaus maksutositteesta, jossa näkyy siirron tiedot. Ota yhteyttä asiakaspalvelun.

Kotiutukset

 • Miten teen kotiutuksen/kuinka kauan se kestää
  Voit tehdä kotiutuksen pelitililtäsi kirjautumalla pelitilillesi ja menemällä ‘Oma Tili’-pudotusvalikosta 'Nostot'-välilehdelle. Nostosivuilla olevasta taulukosta voit tarkistaa kotiutuksien yleisen keston ja minimisumman, jonka voit kotiuttaa.

  Huom! Kotiutuksen kesto on arvio. Riippuen pankistasi ja pankin maksujärjestelmästä, maksu saattaa siirtyä hitaammin, kuin on arvioitu. Nordea ja OP-Pohjola käsittelevät rahansiirtoja viikonloppuisin. Muissa pankeissa kotiutuksien käsittely siirtyy maanantaiaamulle pankin avattua
 • Haluaisin jatkaa pelaamista, miten peruutan kotiutukseni
  Voit peruuttaa kotiutuksesi menemällä ‘Oma tili’ -pudotusvalikosta ‘Nostot’ -välilehdelle ja painamalla 'Peruuta kotiutus'-nappia.

  Tämän jälkeen kotiutettava summa siirtyy takaisin pelitilisi saldoon.

 • Kotiutukseni palautui pelitililleni
  Tämä tapahtuu yleensä silloin, jos bonusehdot eivät ole täyttyneet tai pankkitiedot ovat virheelliset. Tarkista ystävällisesti bonuksesi ehdot, ja/tai omat pankkitiedot kirjautumalla sisään ja menemällä ‘Oma Tili’-pudotusvalikosta ‘Pankkitiedot’ -välilehdelle.
 • Miten toimitan dokumentit
  Mikäli kotiutuksesi on poikkeuksellisen iso, olet tehnyt useamman kotiutuksen tai olet voittanut ilmaiskampanjoista kotiutettavaa rahaa, joudumme tarkistamaan henkilöllisyytesi KYC-prosessin (“know your customer” / ”tunne asiakkaasi”) kautta, ennen kuin voimme käsitellä kotiutuksesi. Dokumentteja ei tarvitse lähettää mikäli näitä ei erikseen pyydetä.

  Todentaminen on kertaluonteinen prosessi tarkoittaen, että tulevaisuudessa kotiutukset käsitellään nopeammin. Tällaisessa tapauksessa lähetä ystävällisesti meille:

  1. Kuva joko passista, ID-kortista tai ajokortista

  • Kuvan pitää olla hyvänlaatuinen
  • Jos otat kuvan ID-kortista tai ajokortista, niin sinun tulee ottaa kuvat kortin molemmista puolista
  • Dokumentin pitää olla voimassa
  • Tietojen pitää täsmätä tilisi yhteyteen rekisteröityjen tietojen kanssa
  • Valitettavasti skannattuja dokumentteja ei enää hyväksytä
  ​2. Kuva postitse lähetetystä laskusta tai pankkitositteesta

  • Kuvan tulee olla hyvänlaatuinen
  • Laskun päiväys ei saa olla vanhempi kuin 3kk
  • Tositteessa pitää näkyä nimesi, osoitteesi ja laskun päiväys
  ​Lähetä dokumentit osoitteeseen dokumentit@kirsikka.com

  Dokumenttien lähetyksen jälkeen saat automaattivastauksen viestiisi, että olemme vastaanottaneet dokumentit. Mikäli et saa viestiä, tarkistathan, että lähetit viestin oikeaan osoitteeseen/viestisi lähti. Dokumenttien käsittelyyn menee arkipäivisin yleensä 1-24h.

Bonukset & ilmaispelit

 • En saanut ilmaispelejä
  Tarkista ensin ystävällisesti, teitkö kampanjan sääntöjen mukaisen talletuksen, esim. täyttikö talletuksesi minimivaatimuksen tai teitkö talletuksesi kampanjan aikarajoitteiden mukaisesti?  Huom! Mikäli et jostain syystä saa ilmaispelejä tallettaessasi, lisäämme nämä jälkikäteen ainoastaan silloin, jos et ole tehnyt kotiutusta, ja olet pelannut vähintään yhden (1) oikean rahan kierroksen ko. pelissä, johon ilmaiskierroksien piti tulla. Jos edellämainitut asiat ovat kunnossa, ota yhteyttä asiakaspalveluun, ja lisää viestiisi seuraavat lisätiedot nopeuttaakseen asiaan tutkintaa:

  1. Mikä on koneesi/laitteesi merkki ja malli
  2. Mitä käyttöjärjestelmää ja versiota käytät
  3. Mitä selainta ja selainversiota käytät
  Koska mobiili- ja selaintuotteet ovat täysin erillään toisistaan ja molempiin pääsee kaikilla laitteilla, niin meidän täytyy vielä saada tieto, kumpaa versiota käytit ensimmäisenä:

  1. Selainversio
  2. Mobiiliversio

Vastuullinen pelaaminen

 • Vastuullinen pelaaminen
  Pelaamisen Kirsikan nettikasinossa kuuluu olla hauskaa, viihdyttävää ja mahdollisesti jopa tuottavaa. Riippumatta siitä, mitä Veikkaus väittää ("Suomalainen voittaa aina"), aina ei kuitenkaan voi voittaa! On pystyttävä varautumaan myös mahdollisiin tappioihin ja pystyttävä pitämään tappiot sellaisina, ettei pelaaminen muutu rasittavaksi. Ethän siis pelaa varoilla, joita sinun ei olisi varaa hävitä.
 • Talletusrajojen asettaminen
  Maltti on valttia! Mikäli sinulla on tunne, että pelaaminen saattaa lähteä käsistäsi, haluamme auttaa sinua asettamalla tilillesi viikoittaiset tai kuukausittaiset talletusrajat. Näin pelaaminen pysyy hanskassa. Voit asettaa rajat olemalla meihin yhteydessä. Ota yhteyttä asiakaspalvelun.

  Huom! Talletusrajat asetetaan talletusvaihtoehdolle, jota olet viimeksi käyttänyt. Mikäli et ole vielä tehnyt talletusta, tulemme asettamaan sen sillä hetkellä eniten käytetylle talletusvaihtoehdolle (tällä hetkellä Entercash - Verkkopankkitalletus). Tämä tarkoittaa, että et voi tallettaa varoja tilillesi muilla talletusmenetelmillä enää tämän jälkeen. Mikäli haluat vaihtaa talletusmenetelmän toiseen, voit tehdä tämän olemalla meihin yhteydessä.

  Mieti seuraavia asioita, kun pelaat:
  • Pelaamisen kuuluu olla kivaa ja jännittävää. Jos pelaaminen ei enää tältä tunnu ja on muuttunut pakkomielteiseksi, niin tämä ei ole peliemme tarkoitus.
  • Pelaa ainoastaan varoilla, jotka sinulla olisi varaa hävitä. Älä lainaa rahaa pelaamiseen tai rahoita pelaamista esim. pikavipeillä.
  • Aseta itsellesi talletusrajat, jos tuntuu, että pelaaminen on muuttumassa rasitteeksi.
  Lisätiedot vastuullisesti pelaamisesta
 • Pelitauon ottaminen
  Jos pelaaminen on mielestäsi mennyt jo liian pitkälle eikä talletusrajoista ole enää apua, voit laittaa tilisi väliaikaisesti lukkoon esim. 1-6 kuukauden ajaksi. Tilisi aukeaa automaattisesti aikarajoitteisen pelitauon päätyttyä. Tililläsi olevat mahdolliset varat, bonuspisteet, maksamattomat bonuspisteet ja aukiolevat tarjoukset/VIP-statukset säilyvät pelitauon ajan. Sähköposteja/markkinointiviestejä emme lähetä tauon aikana.

  Väliaikaisen pelitauon voit ottaa pyytämällä sitä asiakaspalvelusta. Ota yhteyttä asiakaspalvelun.

  Jos väliaikainen pelitauko on liian lyhyt, ja pelaaminen on muuttunut peliongelmaksi, voit myös laittaa tilisi lukkoon lopullisesti. Tämän teet olemalla meihin yhteydessä.
Etkö löytänyt vastausta?